مرموز

فعالیت شیطان‌پرستان در سراسر جهان

 

 

فعالیت شیطان‌پرستان در هر کشوری در کنار تمرکز بر جامعه آماری داخل کشور، گاهی فراملی می‌شود! «صحرا - ا» دختری اهل تاجیکستان و فوق‌لیسانس روابط بین‌الملل است که یک‌سال پیش از طریق سایت فیس‌بوک با جوانی ایرانی آشنا می‌شود. تا مدتی روابط اینترنتی عادی است و جوان ایرانی با رفتاری اسرارآمیز، نوعی جذبه و شیفتگی را در این دختر ایجاد می‌کند. پس از مدتی، در خواب، برای دختر تاجیکی اتفاقات عجیب و غریبی‌رخ می‌دهد. او بدون اینکه حتی یک‌بار هم این پسر را از نزدیک دیده باشد، هر شب خواب او را می‌بیند. خواب‌ها هم عادی است تا اینکه پس از مدتی، این پسر، صحرا را در خواب شکنجه می‌کند، به طوری که او پس از بیدار شدن آثار شکنجه را در بدن خود مشاهده می‌کند. وحشت سراپای او را فرامی‌گیرد اما هیچ اختیاری برای رهایی از این طلسم ندارد. پس از مدتی، پسر به او می‌گوید که یک شیطان‌پرست است و مربی‌آنها یک مرد امریکایی است. او دختر را وادار به انجام کارهایی ناپسند و غیراخلاقی می‌کند. پس از مدتی، صحرا دچار اختلال شدید روانی می‌شود و خانواده اش او را به یک بیمارستان روانی در تاجیکستان می‌سپارند. در حال حاضر، به علت حضور یک استاد دانشگاه مؤمن در زندگی صحرا، وضعیت او کمی ‌بهبود یافته اما کابوس‌هایش هرچند وقت یک‌بار تکرار می‌شود.
صحرا قرار است با پدرش به ایران بیاید و درباره این پسر بیشتر تحقیق کند و این تحقیق را به صورت مقاله در تاجیکستان یا ایران به چاپ برساند تا دختران دیگر به حال و روز او نیفتند

افراد به ویژه جوانان و نوجوانان نباید بی‌محابا اعتماد کنند و با هر کسی در اینترنت ارتباط بگیرند

 

 

گرايش به شيطان پرستي در آغاز قرن سيزدهم ميلادي در اروپا پديد آمد.

كليساهاي اروپا در آن زمان براي ريشه كني اين پديده، شيطان پرستان را با زنده سوزاندن در آتش مجازات مي‌كردند.

در تاريخ معاصر نيز، يك آمريكايي يهودي به نام "آنتوني تليدر ليوي"، در سال ‪
۱۹۶۶ميلادي براي نخستين بار، يك معبد شيطان را در "سان فرانسيسكو" آمريكا تاسيس كرد و توانست عقيده‌ي خود را در اروپا و استراليا ترويج كند.

شيطان پرستان با وجود نفوذ وسيع در آمريكا و اروپا، از رخنه به شرق باز ماندند ، اما در سال‌هاي اخير و از طريق موسيقي به اصطلاح "بلك متال"، برخي جوانان شرقي، از جمله كشورهاي عربي و اسلامي را به تفكرات خود جذب كنند.

آوازهاي بلك متال حاوي مضامين ضد ديني بوده و جوانان را به شرارت، مرگ، مبارزه با طبيعت و انجام كارهاي غير اخلاقي فرامي خواند.

به همين سبب ، اين نوع موسيقي، در بسياري از كشورهاي اسلامي وعربي ممنوع اعلام شده است

 

فعالیت شیطان‌پرستان

 

 

 

 

 

نوشته شده در سه شنبه 20 دی 1390برچسب:,ساعت 21:57 توسط hadi fazeli| |

 

مرتاضان هندی


 آیا جادو و جادو گر وجود دارند؟

 

مرتاضان هندی با ریاضت کشیدن و سختی دادن خود از لحاظ جسمی و معنوی خودشون به درجه ای می رسانند که با انسانهای دیگه متفاوت هستند و کارهای فراتر از توانایی بشر انجام میدهند

کارهایی که مرتاضان انجام می دهند برای افراد عادی شگفت انگیز هست حنی گفته می شود یک مرتاض به قطار نگاه کند قطار از حرکت می ایستد!!


 

یکی از مهمترین عوامل کوتاه شده عمر و فرسوده شدن بدن که موجبات مرگ را فراهم میاورد غذا خوردن است که این مرتاض های هندی از آن امساک میکنند و در طول شبانه روز و برای همیشه بجز آب چیز دیگری نمیخورند،

 

 

کارهاى مرتاضان غالبا که از طریق تمرین هاى شاق و تمرکز نیروهاى روحى و جسمى انجام مى گیرد را نیز مى توان نوعى سحر شمرد؛ هرچند گاهى آن را خارق عادتى در برابر سحر قرار مى دهند.

 

 

تمرکز واقعی یعنی اینکه اگرشما درطول روزبه پنج فعالیت مختلف مشغولید، درهرفعالیت صرفاً به آن فکرکنید و از افکار مربوط به کارهای دیگرآسوده باشید.
موفقیت زندگی روزانه ی ما تماماًً به میزان تمرکز ما برامور روزانه ارتباط دارد. اگر شما قادر باشید به هنگام کار فقط روی کارخود، به هنگام ورزش صرفاً روی انجام حرکات، درهنگام مطالعه فقط روی موضوع کتاب و به هنگام انجام فعالیت هنری ازقبیل موسیقی، نقاشی، خطاطی و . . . به فعالیت هنری خود توجه و تمرکز کنید، عملاً موفقیت شما به میزان چشمگیری افزایش می یابد.
تمام نوابغ جهان کسانی بودند که از قدرت تمرکز فوق العاده ای برخوردار بودند. آشفتگی و شوریدگی ذهنی، عملاً شما را به هیچ عنوان موفق نمی کند. وقتی کارمی کنید به خانواده می اندیشید، وقتی درخانواده به سرمی برید ازشغل خود نگرانید و وقتی ورزش می- کنید در اندیشه ی تحصیل هستید و وقتی درس می خوانید فکرتان هزارسو می رود. این عملاً اتلاف وقت و مؤثر نبودن است.
موفقیت یعنی تمرکز، تمرکزو تمرکز

 

 

 

یکی ازفیلسوفان و مرتاضان هندی پرسیدند: آیا پس ازاین همه دانش و فرزانگی و ریاضت هنوزهم به ریاضت مشغولی؟
گفت: آری. گفتند: چگونه؟
گفت: وقتی غذا می خورم صرفاً غذا می خورم و وقتی می خوابم فقط می خوابم.
این شاید بزرگ ترین ثمره ی تمرکز است. آیا شما هم هنگام غذا خوردن می توانید تمام توجهتان را روی غذا خوردن و لذت و مزه ی غذا معطوف کنید، یا اینکه معمولاً از افکار مربوط به گذشته و آینده آشفته اید و چون به خود می آیید می بینید غذایتان تمام شده و جز امتلا و پری معده هیچ نفهمیده اید.

 

مرتاضان هندی

 

 

نوشته شده در جمعه 16 دی 1390برچسب:,ساعت 12:56 توسط hadi fazeli| |


Power By: LoxBlog.Com